Bieden & toosten

Gepubliceerd op 5 oktober 2023 om 13:44

13 december 2021

Vandaag gaan we bieden, ik vul het formulier en verzend deze, oeoeoeoeoe, dat is toch wel een momentje hoor! Al vrij snel komt er een tegenbod. We besluiten na wat wikken en wegen hiermee akkoord te gaan. Om 14:30 meld ik dit aan de makelaar.  Ik vul een nieuw formulier in en verzend deze.  En toen werd het stil……. We zijn super gespannen maar de rest van de dag horen we niks meer.

14 december 2021

Met nog hetzelfde gespannen gevoel in mijn lijf rijd ik ’s ochtends vroeg naar mijn werk. De kans is groot dat we vandaag wat zullen horen.  Ik ben niet scherp want ben alleen maar hier mee bezig. Tot overmaat van ramp vraagt een collega of ik haar als hoofd innovatiegroep wil vervangen bij een overleg. Ik geef aan dat dit niet het meest goede moment voor mij is om in te springen want ik ben niet scherp en weet even niet eens meer wat die innovatiegroep is. Helaas is er niemand anders beschikbaar en moet ik dus opeens, ipv het 1e uur vrij, een vergadering in. Gelukkig weet ik me te herstellen en bluf ik me er doorheen.   Om 9:30 is de vergadering afgelopen en loop ik terug naar m’n werkplek waar ook mijn mobiel ligt.  Op het moment dat ik deze pak komt de mail van de makelaar binnen. Ik durf het bijna niet te openen

JOEHOEIIIIIIIIIII, wat een ontlading, is dit echt? Ik sta te springen bij mijn bureau en ben zo ontzettend blij.  Ik bel gelijk naar huis, vanavond gaan we toosten: op de uitgekomen droom!  Als ik om 17:30 thuis komt heeft manlief 6 verschillende soorten Franse kaas gekocht en uiensoep gemaakt. Santé!

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.